!?...

Vad ska jag göra!? jag kan inte hålla på som jag gör.. jag måste bestämma mig någon gång.. men fan det går inte, tänk om de bara kunde ha varit som förut, då hade jag inte behövt bekymra mig över det. tänk om det som hänt inte hade hänt, så hade jag sluppit alla dessa bekymmer. Jävla skit!
Why Why Why?
Får väl skylla mej själv, vi bestämde att vi bara skulle vara vänner, men sen då!? jag la det bakom mig, men du betyder fortfarande lika mycket för mig..jag älskar dig ändå men ja, FAAAAAAAAAAAAN!

Så kommer de nya folk in i bilden, underbara fina människor på alla sätt och vis, det gör det inte lättare..men neej, nu orkar jag inte tänka på det nå mera..
E,P & M.. de alla far runt i tankarna på samma gång..

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar just nu...
skönt blir väl de å ta en break, dock en bit kvar innan man får göra det, men den 22a smäller det, den dagen längtar jag efter...MYYYYYYYYYYYCKET!


pics..

Här kommer lite bilder från gårdagen ;)

Larz-Kristerz på scen ;)Stefan å vännerna ;)nya idoler? ;)fina siljan :)

Tack ännu en gång för en grym kväll!


Hjortnäs brygga

Igår var det dans på Hjortnäs brygga till Larz-Kristerz.. å heeej vilken kväll det blev ;)
Sjut rolig kväll med massa fina människor.
Började dagen med jobb som vanligt, hade bett om att få gå en timme tidigare..men så blev det ju inte. Det kom ett gäng med 20 mc och skulle fika...då blev jag irriterad..för jag ville bara hem å ha rooooooooooooligt! ;)
Kom i vilket fall iväg från jobbet vid 20, så då vare bara å åka hem å börja på med lite rajtan tajtan innan vi drog till Hjortnäs å dansade ;)
Jag, Malin, Emelie, Bea och Philip hade lite förfest här hemma, körde ölspelet och drack lite vin, sjuuuukt kul ;D senare drog vi till Hjortnäs för att dansa till Larz-Kristerz vilket vad gryymt. Träffade massa underbara människor och hade jätteskoj! Kanonbra kväll, slutade med att vi inte hade någon skjuts hem.. haha xD
Vi hoppade istället på en husbåt som skulle ta oss till Leksand, men halvvägs så bytte vi till motorbåt som tog oss in till land i Grytnäs, där vi ringde alla i våra kontaklistor (typ) för att ragga skjuts hem ;)
Vi lyckades till slut, min snälla faster kom och hämtade oss, skönt.. då bar de av hemåt och rakt i säng, somnade väl typ halv 4 :p
Tack alla människor som var med och förgyllde kvällen på ett sådant bra sätt, nu laddar vi om inför lördag ;)

Idag har jag jobbat hela dagen, hackat sallad, gjort jättegod skagenröra, kokat potatis, gjort såser..ja allt som har med buffén att göra. Det var dock inte så kul att åka till jobber imorse..hade gärna legat kvar å sovit en bra stund till ;) så ikväll blir det en lugn kväll för min del, ska sova i tid och sedan bär det av till Falun med Bea imorn :) Det ska bli skoj :D

Ha en fin kväll allesammans!
Pussss å Kram
Slänger upp lite bilder från gårdagwen lite senare ;)


Jobb,

Sitter här och väntar på att åka å jobba, inte det minsta taggad..

Igår var det är lugn och skön dag hemma med familjen, myysigt :) Senare på kvällen blev det tjejmiddag med mina fina vänner hemma hos Nicole, vilket var supertrevligt. Vi åt kycklingsallad och sedan lite paj och kladdkaka till efterrätt och däremellen så hann vi med att spela lite kubb och ett annat sällskapsspel :) Tack för det tjejer :)

Är mest taggad på kvällen som kommer att spenderas i Hjortnäs med fina vänner för dans på Hjortnäs brygga till Larz-Kristerz. Känner att det kommer bli en GRYYYM kväll/natt ;)

Lär kila, dags att fixa lite innan jobbet.

Måndaaaag

Trött tjej idag, vädret är tråkigt och nej usch!

Ska göra ett försök att bli bättre på att uppdatera bloggen igen ;) har varit lite dålig på det de senaste månaderna ;p men jag kommer igen...snart.

Orkar inte skriva så långt idag, men jag lever livet. Har haft en fin helg tillsammans med underbara vänner, och annat roligt folk.
Jobbar i stort sett varje dag, men imorn är jag ledig. och det ska bli sååååå skönt, då ska jag vila så jag orkar med resten av veckan... det är ju ganska mycket på schemat denna veckan.
Kommande veckan ser ut följande..

Tisdag: Ledig, Tjejmiddag med de fina tjejerna.
Onsdag: Jobb och sedan dans i Hjortnäs till Larz-Kristerz
Torsdag: Jobb och sedan Malung (dansbandsveckan)
Fredag: Ledig, Falun med min fina vän Bea
Lördag: Jobb och sedan Malung (dansbandsveckan)
Söndag: Jobb och därefter VILA!! (tror de kan behövas då) ;)

Ja, som sagt..en ganska fartfylld vecka..men vad gör det!? det kommer bli en gaalen vecka, skitskoj. En vecka som jag sett fram emot länge faktiskt ;)
Nej, nu ska jag fortsätta laga mat, idag bjuds det på kotlettgryta med klyftpotatis i ugn. och sedan bärpaj till efterrätt. MUMS! :D

Nu ska jag kila.
Pussss å Kraaam

RSS 2.0