3 days

3 dagar kvar till julafton och idag får vi jullov, ÄNTLIGEN! mitt efterlängtade lov är äntligen häääär! :)
Lektionen blev inställd imorn så därför får vi lov idag istället!
Skööönt :)

Sitter just nu tillsammans med mina kära vänner i caféet i skolan, såhär sista sunden tillsammans innan vi far åt olika håll på jullov. Nu har vi bara en termin kvar, det är helt sjukt vad tiden går snabbt! kommer sakna er Np08-11B så mycket så ni kan inte tro det! kärlek på er allihopa!

Förövrigt så har jag just avklarat SLAO Lavin 0, det var intressant och laviner är farligare än man tror har jag kommit fram till!
Så var försiktig i vinter alla människor...håll er levande i vinter som man säger! :)

Nu ska vi leka vidare med våra laviner och efter lunchrasten nu ska vi ut och "leka" i snön :)

trött, trött o ännu mera trött!

Jag längtar efter jullooooooooooooooooooooooov!
Orkar inte vara kvar här längre just nu!
men nu är det 4 skoldagar till..

Är bara så trött på allt, orkar inte mera!
Vill bara hem, hem och ha jullov!




Aj!

Jag har ont i mitt knä, det är stort som en tennisboll! :/

Igår åkte vi långfärdsskridskor på saxviken i Mora, det var roligt...ända tills dess att jag körde ned i en spricka och landade på mitt vänstra knä, det ledde till att jag nu har ett knä som är stort som en tennisboll och ett som är normaltstort! Aj aj aj...

Förutom mitt onda knä så var dagen riktigt bra! Härliga människor, härligt väder och skönt att bara få vara ute! :) Har även kommit fram till att det är riktigt roligt att åka långfärdsskridskor! :D
Kvällen tillbringade jag med mina kära vänner och vi bakade lussekatter och "dajm", på det blev det fika och filmtittande! :)

Mycket trevlig dag och gott fika! :)

Ha det gott alla människor!
Pussssssssss
Sandra


H som i HELG

Nu är det helg och jag är glad, kommer bli en skön helg och det är skönt att få komma hem och bara vara..slippa känna massa måsten hela tiden, DET ÄR JÄTTESKÖNT!

Imorse hade vi luciafirande på skolan, och lärarna gick luciatåg..det var inte så seriöst, men roligt var det! haha :)
Fortsatte dagen med matte, vilket sög..Jag hatar matte! :P
Sedan for jag till Mora med min käre vän Moa o hade det mysigt och inhandlade lite julklappar, älskar verkligen att gå på gågatan och känna julstämningen och se de fina julpyntningarna överallt! =) Myysigt!

Fick åka med Joss till Siljansnäs för hon skulle ändå till backen och jobba, det var tacksamt..hon kom in och hämtade mig på tåget..haha! Det tackar vi för! :) Skönt att slippa åka tåget till Leksand och sedan ta bussen hem, skönare att åka raka vägen! :P

Kvällen har jag tillbringat med min saknade vän Marit, vi var och tittade på skithockey..visserligen  vann väl Leksand men matchen i sig var väldigt dålig! Tycker de borde skärpa sig faktiskt..fast de är ändå bra att de inte leder! :)

Kan också meddela att jag den 14e Maj går ombord på båten för att åka på studentkryssning, det är något som jag vekrligen ser fram emot! :D Det ska bli kanonkul, tillsammans med mina vänner, kan inte bli bättre! KANON! :)

Imorn ska jag göra lite nytta och jobba några timmar..känner mig inte så pepp..men har ju kvällen att se fram emot, för den ska tillbringas med mina kära vänner och vi ska till Älvdalen och ha massa skoooj! ;) röja loss som bara den..hehe :p

Nu borde jag sova..ska hämta min kära syster på tåget 7.10 om det nu kommer..haha!
Ha en bra helg alla människor! :)
Nu ska jag krypa till sängs! :)


jag vill ha...

Just nu känner jag bara att allt inte går som en dans på rosor, det är någonting som gör att det blir fel, någonting som borde rättas till..men som jag bara inte orkar med just nu!

Nu känner jag bara att jag vill ha helg & jag vill ha jullov, jag vill komma bort ifrån vardagen och bara få leva som jag vill för ett tag, slippa tänka på massa annat och få komma ut och göra något roligt istället för att sitta inne! Jag är så trött på allt! vill bara komma bort från vardagen som sagt...

Jag vill komma hem, jag vill ha jullov, jag vill umgås med mina vänner hemma, jag vill vara med min familj, jag vill mycket! jag saknar min familj, vill vara med dem och umgås, att sitta framför matbordet en frdagskväll och prata, äta mat, skratta och må bra!
Det vill jag ha nu, jag känner att jag behöver det!
Jag behöver min familj!

Pappa och Emelie, jag älskar er! <3

Julafton
Snart är det julafton också och jag känner mig liiiite stressad över att inte ha köpt in en endaste liten julklapp till någon! Men nu har jag helgen som kommer imorgon, och då ska det bli handla av hoppas jag..det svåraste är bara vad man ska handla! Men det löser sig förr eller senare..alltid lika svårt varje år.. :)

Tiden går så snabbt...
Snart är det jul, sedan nyår, sen är det skola, praktik påsk och sen är det STUDENTEN!
Längtar efter studenten också..men ändå inte..kommer sakna mina klasskamrater oerhört mycket..så nu ska jag verkligen ta till vara på den sista tiden som vi har tillsammans! För det kommer gå sjuukt snabbt!
NP08-11B JAG ÄLSKAR ER, ni är bäst!!!!!

Nu ska jag göra lite nytta eller något!
Ta hand om er folket!
Sandra


konflikthanteringar

Från och med nu har jag tänkt att jag ska starta mig ett nytt liv genom att blogga, det här kan bli intressant och jag hoppas att jag kommer att lyckas :)

Sitter just nu i skolan i väntan på att prata om konflikthanteringar..har just avklarat en vargdebatt med en hel grupp sköna människor! Vi kom fram till att vi utrotar vargen i Sverige, med lite tvång från vissa sidor! haha
En vändning från den diskussion vi hade till en början..alltid lika intressant med dessa diskussioner :)

Det var alla mot en, men vi lyckades.. haha :)

Nu ska jag återgå till skolan, och kommer köra uppdateringar här med jämna mellannrum! :)

Ha det gott alla sköna människor! :)


RSS 2.0