ALMO-SÄLEN

Nu har jag bytt ort och praktik,har lämnat Almo och Granbergets Skidskola och befinner mig numera i Sälen på praktik. Har intagit Fjälläventyr och deras härligheter ;) Har dock bara gjort två dagar, men det känns så bra, jag trivs som fisken i vattnet :D Vilket är jättekul tycker jag :)
Gänget är så häärligt och alla umgås med alla. Hundarna är så himla vackra, jag älskar polarhundar. Så vackra ögon de har och så fin päls, stora som små, valpar och ja allt! :) Hundarna är ju så söta så att man kan äta upp dem ;)
Har under mina två första dagar fått vara med och sköta om hundarna, och med det innebär att man ska utfodra hundarna, ge dem vatten och mat osv och sedan mocka skit, jäääääättekul. NOT! ;)
men det är roligt ändå, har även fått göra 37 draglinor, så nu kan man göra det i sömnen ;) haha xD
Imorn ska jag få vara med Ida, och vi ska till Storfjällvgraven, åka skoter dit till en stuga som är utan el och ström, ME LIKE! :D det blir spännande :)
Jag stortrivs på fjälläventyr, allt är så bra! Känns bra också, det gillar vi. Nu väntar jag bara på att mer av vårvintern ska komma så man kan få njuuta av vädret ;) 

Ha det fint alla människor!
Ta hand om er där ute :)

Peace
Sandra

Sportlov

Sportlovet har avverkats och det var en bra vecka, mestadels jobb, jobb å jobb, men det var kul. Kändes dock i knäna och kroppen efter att ha åkt 14 dagar skidor i streck. Skönt med lite vila från skidorna nu i vilkt fall.
Känner att det blev lite väl mycket jobb vissa dagar, men vad gör man inte för pengarnas skull (a)
Veckans händelse var ändå att Måns Möller och hans familj var i granberget och åkte skidor under veckan, förstår ni??? Måns Möller? xD jag förstår inte riktigt att han väljer att åka till Granberget, den pyttelilla skidbacken utanför Leksand med endast 5 nedfarter när han har hela Sverige att välja på? Haha, rätt coolt ändå ;)

Känner också att det är stört att 4 veckor av prktiken har gått, alltså att vi nu har avverkat hälften..det känns som om det var igår vi sa hejdå, vi ses om 8 veckor, det är gaaaaalet vad snabbt tiden går alltså! Nästan för fort går den nu! :o
men det är väl bara att glida med och njuuta helt enkelt, eller njuta var nog fel ord, slita..det är mycket å göra nu in i det sista. Men snart är det över med det hela, tragiskt nog.
Äh, skit i detta nu... ;)
Mitt lov har iaf vrit bra..eller lov och lov, men min vecka har iaf varit bra, ganska enformig..men det gör ju ingenting ;)

Måste bara säga att jag saknar mina vänner och klasskompisar! :)
Hoppas alla mår bra och att ni har det bra ute i världen, puss på er!

Ciaaao / Sandraaa

RSS 2.0