Framtiden

Då var onsdagen förbi, andra skoldagen efter lovet avklarad. Dagen har varit bra, har haft hand om SP 1&2 hela dagen, skulle instruera för dem hur man gör när man ska åka längd, hur man prövar ut utrustning, hur man vallar och till sist tekniken. Rätt rolig dag ändå :)
Sedan avslutade vi dagen med en föreläsning i cafeterian av en gammal elev, hon berättade om vart hon hamnat efter skolan, hon jobbar på Svalbard, en ö som tillhör Norge någonstans i norr eller nått :p Det var en intressant föreläsning, mycket äventyr! :)

I övrigt d´så har jag kommit på vad som skulle vara kul att göra efter studenten, hade lite dötid på skolan idag och började söka lite bara sådär på google, och där fann jag reseledar utbildningar. Hittade några utbildningar på olika ställen, i alperna och i varma länder. Tycker det skulle vara ascoolt, eller coolt och coolt..snarare en rolig upplevelse att få bo och vistas i ett främmande land samtidigt dom man tar hand om andra människor :D
Men vi får se vad det blir av med den saken..det är iaf mina tankar om framtiden just nu..men det hinner ändras, och det finns ju mycket man vill pröva på här i livet! :)

Nog om min framtid, nu har jag just ätit middag, det fick bli tacopaj som jag och Moa gjorde i måndags idag igen..så nu har man precis diskat och nu tar jag det lite lugnt och laddar inför att åka på fotboll i idrottshallen halv åtta :) så förgyller jag min onsdag, snart helg igen, och det blir skönt! :)

Peace


Glädje

Satt och tittade på gamla bilder, det är helt otroligt vilken glädje bilder kan sprida :D




Glädje är ordet! finns många fler bilder att lägga upp också, men det tar vi en annan dag :)
Peaace / Sandra


S

S som i skärpning
S som i skola
S som i studenten
S som i saknar

Ja ungefär så är det just nu..
Nu ska jag skärpa mig och ta tag i bloggandet igen, skäms lite över att jag nte gjort det på ett tag! Har varit så mycket annat, visst har jag väl kunnar slänga upp ett inlägg emellanåt, men har inte tagit mig tiden helt enkelt! ;)
  Jaha, då var skolan igång igen då, men vart tog det långa jullovet vägen? eller långa och långa, det var väl inte så långt..men det gick på tok för snabbt i vilket fall!
Fick mycket gjort, fick många nya minnen och många minnen som kommer stanna för livet! :)
  Nu har vi gått in på ett nytt år med nya möjligheter, känns perfekt! måste säga att jag känner att det nya året startat mycket bra, och det gör mig GLAAAAD! :D

Fick höra av magister Christer att vi har två månader i skolan skolan kvar, resten är praktik och lov, helt sjukt!
Studenten 2011 Here we come!!!
Kommer vara både glädje och sorg, gäller verkligen att ta till vara på den sista tiden vi har tillsammans nu! Göra det bästa av stunden, för jag kommer sakna NP08-11B nått så enormt mycket!

För övrigt så mår jag fin fint, men jag saknar E väldigt mycket! <3

Peace / Sandra



RSS 2.0